Chrysler Nederland

LPG informatie

Invoer auto

12 juni 2002

Gelimiteerde oplage: Chrysler PT Cruiser Challenger Van de populaire PT Cruiser komt in een gelimiteerde oplage een speciale serie onder de naam PT Cruiser Challenger op de markt. Belangrijkste kenmerk van de Challenger versies is een extra uitgebreide standaarduitrusting voor een beperkte meerprijs, waardoor het consumentenvoordeel kan oplopen tot 1.190,-.


* Uitgebreide standaarduitrusting

* Voordeel oplopend tot 1.190,-

De PT Cruiser Challenger is er in vier uitvoeringen; Classic, Touring, Limited en Limited Automaat Autostick®. De uitrusting per model varieert van extras als een radio/cd-speler, ABS-remsysteem, roofrack, schuifdak en extra getint glas. Alle modellen zijn voorzien van antracietkleurige bumpers. Voor de PT Cruiser Challenger is een apart kleurengamma samengesteld, zodat gekozen kan worden uit de kleuren Bright Silver, Patriot Blue en Black. De automaatversie is bovendien leverbaar in Inferno Red.

De PT Cruiser Challenger is uitgerust met de bekende 2.0 liter viercilinder benzinemotor die met 104 kW/141 pk bij 5700 tpm en een maximum koppel van 188 Nm bij 4150 tpm borg staat voor uitstekende rijprestaties. Deze motor kan gekoppeld worden aan een soepel schakelende vijfversnellingsbak of een viertrapsautomaat met Autostick®.

De Chrysler-dealers hebben de beschikking over maximaal 365 exemplaren van de diverse Challenger-versies, die worden verkocht zolang de voorraad strekt.
De PT Cruiser Challenger is leverbaar vanaf 21.925,-.