Gemeente Capelle a/d IJssel

Werkzaamheden ventweg Capelseweg

De werkzaamheden bestaan uit het opbreken en opnieuw aanbrengen van de parkeervakken en het trottoir. Tevens zal op de rijbaan een nieuwe asfalttoplaag worden aangebracht. De uitvoering van deze werkzaamheden zal de nodige overlast met zich meebrengen. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken zal er gefaseerd gewerkt worden.

De eerste fase van het werk bestaat uit het gedeelte vanaf huisnummer 74 tot huisnummer 114.
Fase twee is het gedeelte van huisnummer 114 tot nummer 186. De derde fase is het gedeelte vanaf huisnummer 188 tot aan de tunnel bij nummer 224.

Per fase zullen de werkzaamheden ongeveer twee weken duren. Het aanbrengen van de asfalttoplaag staat gepland in de week van 15 tot 19 juli. Gedurende een dag in deze week zal de gehele weg worden afgesloten om de asfalttoplaag in een keer aan te kunnen brengen. Wanneer dit precies zal zijn is nu nog niet bekend, maar zal die week op borden bij de toegangen worden aangegeven.

Als de parkeervakken opgebroken worden, kunt u bij sporthal Schenkel parkeren. De bedrijven zullen, met uitzondering van de dag waarop geasfalteerd moet worden, bereikbaar blijven. Het doorgaande fietsverkeer zal worden omgeleid langs het Schollebos. Na de bouwvakvakantie (22 juli-16 augustus) zal het werk van de derde fase worden afgemaakt. Dit betreft dan hoofdzakelijk de klinkerbestrating met parkeervakken voor de woningen met huisnummer 188 t/m 224.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze werkzaamheden dan kunt u bellen met het Informatiecentrum van de gemeente Capelle aan den IJssel, 010-2848484 of met de Unit Realisatie, 010-2848742.