Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 12-06-2002 Persbericht district Maasland

MAN IN ELKAAR GESLAGEN, BUURMAN AANGEHOUDEN

Dinsdagavond is een 35-jarige man in de tuin van zijn huis aan de Wapendrager in Oss door zijn buurman in elkaar geslagen. De man wilde de bal van zijn zoontje uit de tuin van de buurman pakken toen deze opeens naast hem stond en hem begon te slaan en stompen. De echtgenote van de man belde de politie. Die hield de buurman daarop aan. Het slachtoffer ging naar het ziekenhuis waar een gebroken neus en diverse kneuzingen in het gezicht wer-den behandeld.

VROUW MISHANDELD, ECHTGENOOT AANGEHOUDEN.

De politie heeft vannacht een 34-jarige man in zijn woning aan de Schalkskampweg in Oss aangehouden op verdenking van het ernstig mishandelen van zijn 30-jarige echtgenote. De vrouw had de politie gebeld. De verdachte werd ingesloten en later in verzekering ge-steld.

VERKEER

Op de Lithoijensedijk te Lithoijen en op de Hustenweg bij Empel zijn dinsdagmiddag 8 be-stuurders bekeurd wegens te hard rijden (hoogste snelheid 101 km/u). Ook kregen drie men-sen een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel. Op de Burg. Van Erpstraat in Berghem is vannacht een 41-jarige berghemmer betrapt op rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod en een proces-verbaal. Ook zijn rijbewijs werd ingenomen.