Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 12-06-2002 Persbericht district Den Bosch

INBRAAK WONING

In een huis aan de Tweede Hervendreef in Den Bosch is dinsdag overdag ingebroken. Men kwam binnen via een balkon. Uit de schuur werd een dure racefiets weggenomen. Uit de woning mist men sieraden en een rijbewijs.

PAARDENTRAILER IN DE MAIS

In een maisveld langs de Vendreef in Vlijmen heeft de politie dinsdagavond een witte Mer-cedes vrachtauto, bestemd voor paardenvervoer, aangetroffen. Het contactslot was weg, alsmede de tachograafklok en de radio. Vermoedelijk de auto in Riel gestolen.

INBRAAK BEDRIJF

In een tankstation aan de Oude Vlijmenseweg in Den Bosch vond vannacht een snelkraak plaats. Drie mannen sloegen een ruit in en namen daarna twee zakken vol met rookwaren en andere goederen mee. In een apotheek aan de Raadhuisstraat in Rosmalen is vannacht ook ingebroken. Uit de kassa werd geld weggenomen, ook verdween de kluis. In een be-drijfspand aan de Rietveldenweg in Den Bosch is vannacht ook ingebroken, maar er wordt niets vermist.

CARAVAN WEG

Vanaf een terrein waar caravans gestald worden aan de Vliertwijksestraat in Kruisstraat is vannacht een Hobby 540 UL caravan weggenomen. Het hek was geforceerd.

AUTO GESTOLEN

Vannacht is vanaf een oprrit van een huis aan de Fort Orthenlaan in Den Bosch een blauwe Peugeot 206 met het kenteken 99-GG-PN gestolen. Aan de Mayweg in Den Bosch ver-dween vannacht een rode Opel Kadett met het kenteken ZG-55-NJ. De auto zat vol met vakantiespullen, daar men vanochtend op vakantie zou gaan.