Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

IP-telefonie voor mkb-bedrijven

Hoofddorp, juni 2002 - Mitel Networks heeft voor het midden- en kleinbedrijf een compacte Voice over IP-telefooncentrale ontwikkeld in de vorm van Mitel Networks 3100 Integrated Communications Platform (ICP). Deze innovatieve telefooncentrale bevat alle kenmerken en functionaliteit om een betrouwbare basis te vormen voor de nieuwe generatie geintegreerde telefooncentrales voor spraak, video en data in kleinere ondernemingen en bijkantoren.

Mitel Networks 3100 ICP is een eenvoudig te bedienen, compact systeem bestaande uit een lokaal netwerk, router, IP-gebaseerde spraak- en datacommunicatie, een wide area network plus koppeling naar een publiek netwerk met een capaciteit voor 24 IP-telefoons en 10 analoge toestellen. De toestellen zijn uitgerust met een aantal basisfuncties zoals voicemail en automatische nummerweergave.

De 3100 ICP is naadloos aansluitbaar op Mitel Networks SME Server V5 via ServiceLink, waardoor netwerkmogelijkheden binnen bereik van de mkb-onderneming komen, zoals e-mail, afdrukmogelijkheden, het delen van bestanden, webserver, virusprotectie en beveiligde netwerktoegang.

Mitel Networks
Mitel Networks is de marktleider in spraak-, video- en gegevensconvergentie over breedband-netwerken. Het bedrijf levert geavanceerde communicatie-oplossingen waarbij het accent ligt op gebruikersgemak, en die gemakkelijk aan individuele wensen kunnen worden aangepast.
Dankzij intuitief te bedienen interface en toepassingen, kunnen organisaties op innovatieve wijze hun informatie beheren. Organisaties profiteren van de geintegreerde oplossingen die de investeringen in bestaande systemen beschermen, en het tegelijkertijd mogelijk maken kosteneffectief en productief te werken. Met meer dan dertig jaar ervaring, levert Mitel Networks een nieuwe, versimpelde vorm van convergentie, met duidelijke voordelen voor de eindgebruiker. Het hoofdkantoor van Mitel Networks is gevestigd in Ottawa, Canada. Daarnaast is Mitel Networks via kantoren, partners en resellers over de hele wereld vertegenwoordigd. Meer informatie is te vinden op http://www.mitel.com.