FENIT

Seminar Werknemersparticipatie actueel en nuttig

12-06-2002 Donderdagmiddag 6 juni organiseerden FENIT en CMS Derks Star Busmann gezamenlijk het seminar Uw medewerker als uw shareholder. In een korte, informatieve bijeenkomst werd uitleg gegeven over de verschillende vormen van werknemersparticipatie en de voor- en nadelen.

De introductie van een participatieplan voor de medewerkers is een ingrijpend en complex traject. Ieder bedrijf heeft zijn eigen specifieke kenmerken en cultuur. Dit maakt het onmogelijk om een pasklare regeling van de plank te halen. Bij CMS Derks Star Busmann hebben ze sinds vijf jaar een speciaal Team Werknemersparticipatie. Dit multidisciplinaire team, bestaande uit advocaten, notarissen en fiscalisten, is gespecialiseerd in dit soort vraagstukken. Twee medewerkers uit dit team, notaris Jan Willem Schenk en fiscalist Dennis Lange, gaven in een heldere presentatie aan wat er komt kijken bij de introductie van een participatieplan. De deelnemers waren zeer tevreden over de sprekers en inhoud van de middag. Alhoewel de opkomst met 17 personen niet erg hoog was, werd het onderwerp door de aanwezigen `zeer actueel en nuttig' gevonden.

Indien u niet aanwezig kon zijn bij dit seminar kunt u een informatiemap aanvragen over de besproken onderwerpen. Stuur een e-mail met uw naam en adresgegevens naar: flits@fenit.nl o.v.v. infomap CMS.

copyright FENIT 2002