Dienstenbond CNV

CAO Nieuws

Maetis: verder?!

In onze vorige mailing (Hoe verder?) hebben wij met u de situatie rondom de gestrande CAO-onderhandeling bij Maetis Arbo, alsmede het niet toekennen van een loonsverhoging over het jaar 2002, uitgebreid besproken.

Door ons is de bereidheid uitgesproken om samen met u te trachten deze situatie ten gunste van u te veranderen. Daarbij is u duidelijk gemaakt dat onze actie pas zin zou hebben, als de grote meerderheid van onze leden c.q. werknemers hierachter zouden staan.

Uit de door ons ontvangen reacties van leden (slechts één reactie) is ons duidelijk geworden dat u niet wenst verder gevolg te geven aan onze oproep. Uiteraard blijven wij alert op elke ontwikkeling bij Maetis Arbo en anticiperen wij tijdig op elke verandering. Binnenkort zal op ons verzoek een gesprek met uw directie plaatsvinden om een en ander te bespreken. Wij zullen u hierover zo spoedig mogelijk informeren.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met uw bestuurder Ahmed Kansouh van kantoor Rotterdam. Tel: 010 - 265 11 11. Email: rotterdam@cnvdibo.nl.

Rotterdam, 12 juni 2002.