Actie voor het goede doel, milieu en jezelf

Een gratis PC voor een Cartridge en Kinderhulp

MIDDELBEERS, 20020614 -- PMC International BV uit Middelbeers is met de Belgische firma CRC in Arendonk een inzameling gestart voor printer- en kopieer cartridges. Het initiatief is opgestart met het maatschappelijk ondernemen als uitgangspunt. Milieu, goede doelen en klanttevredenheid zijn de hoofdkenmerken. Cartridges worden al ingezameld maar je krijgt er hooguit 1 of 2 Euro voor. De motivatie is dus laag en cartridges verdwijnen daarom nog steeds in de afvalbak. Dat is jammer. Lege cartridges zijn nog goed te gebruiken. Ze zijn alleen leeg. Zeker de toner-cartridge uit kopieer- en laser printers. Daarin zitten hoogwaardige onderdelen die nog jaren mee kunnen.

De heer Aarts van PMC Int. BV bedacht een unieke formule en heeft dat verder uitgewerkt. Het milieu is er mee gediend doordat ingezamelde cartridges hergebruikt worden en voor een lage prijs weer op de markt komen als remanufactured cartridges. Deze hergebruikte cartridges worden momenteel onder strenge ISO normen geproduceerd bij verschillende aangesloten fabrikanten en zijn niet van origineel te onderscheiden.

Een deel van de opbrengst gaat naar het Lilianefonds en het minder bekende Family Help Program. Twee goede doelen met het landelijke CBF keurmerk die het geld hard nodig hebben voor hun projecten.

De gratis PC kun je verdienen met het opsturen van een cartridge waarvan de voorwaarden en uitleg op Uwgratispc.nl of Yourfreepc.com worden vermeld. Vanaf nog geen 2 Euro kan deze al met de post mee naar België. En zo heeft de consument een kans van 1 op de 800 voor een gratis PC. Bij bestelling van een nieuwe cartridge krijg je zelfs korting. Zo is de PC voor de consument ook echt gratis.

PMC INT en CRC denken hiermee een grote landelijke trekker te worden voor inzameling van cartridges. Zeker nu zij samenwerkingsverband aan zijn gegaan met verschillende leveranciers van print- en kopieer cartridges.

Informatie over dit project is te vinden op:
Uwgratispc.nl of Yourfreepc.com

Contact kunt u opnemen met:
PMC International
Dhr. L. Aarts
Tel. +31-13-5143304
Fax. +31-13-5143437
Email : persbericht@yourfreepc.com of yourfreepc@pmcint.com