Gemeente Bergschenhoek

Voorlichtingsbijeenkomst Fonds Sociale Participatie

Op 14 juni is er om 10.00 uur in de Smitshoek een voorlichtingsbijeenkomst over het Fonds Sociale Participatie. 55 plussers en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De bijeenkomst is een initiatief van de ouderenbonden in Bergschenhoek, ANBO, KBO en PCOB, in samenwerking met de gemeente Bergschenhoek.

Het Fonds Sociale Participatie is een fonds van waaruit u, onder bepaalde voorwaarden, een vergoeding kunt ontvangen voor diverse kosten zoals uw telefoonrekening, de abonnementskosten van uw dagblad en/ of de kosten van de Rotterdam-Pas.
Ook worden bij u de mogelijkheden van de bijzondere bijstand onder de aandacht gebracht. Vanuit de bijzondere bijstand kunnen bijvoorbeeld de kosten van de aanschaf van een bril worden vergoed. De bijzondere bijstand staat voor iedereen open met een laag inkomen en een beperkt vermogen.

Tijdens de ochtend in de Smitshoek kunt u ook vragen stellen. Mocht u vragen hebben over deze ochtend dan kunt u contact opnemen met mevrouw M. de Jong, telefoonnummer 010-5291300.

Laatste wijziging: 4 juni 2002
Copyright © 2002 Gemeente Bergschenhoek
Techniek, realisatie en onderhoud Aralto ICT