RAI VERENIGING

Persuitnodiging MotoRijDag

Uitnodiging aan de pers

Vrijdagmorgen 14 juni om 07.30 uur start de tweede Nationale MotoRijDag officieel. De startlocatie is het Shell Station Ruwiel, langs de A2 bij Breukelen; richting Amsterdam. Het officiële startschot wordt gegeven door Dick van Beek, voorzitter van de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers van de RAI Vereniging. Aansluitend aan de start rijdt de voorzitter op de motor met een gezelschap van bekende en onbekende Nederlanders naar Amsterdam. In dit gezelschap bevinden zich bekende Nederlanders zoals de acteurs Winston Post (GTST) en Sander Foppele (Onderweg naar Morgen). Motorrijders worden van harte uitgenodigd zich aan te sluiten bij het gezelschap. Het eindpunt van de rit is de RAI in Amsterdam. De plaats waar ook dit jaar weer de bekende MotoRAI wordt georganiseerd. Het trefpunt bij de RAI is de reclamezuil op het voorterrein. Voor het hele gezelschap wacht daar een ontbijt.

Het programma


07.30 uur
Verzamelen bij Shell Station Ruwiel (langs a2, Breukelen, richting Amsterdam). Officiële start MotoRijDag

07.45 uur
Start rit naar Amsterdam.

08.15 uur
Aankomst bij Amsterdam RAI, reclamezuil op voorterrein. Gezamenlijk ontbijt.

09.00 uur
Einde bijeenkomst.

Persvertegenwoordigers worden van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de start of bij het ontbijt. Aanmelding van uw eventuele komst wordt op prijs gesteld op nummer 020 5044949, mevrouw Barbara Robles.

Meerijden kan ook. Wie geen eigen motor heeft kan opstappen bij een ervaren motorrijder. Laat dat dan snel, liefst vandaag nog, even weten. Het aantal plaatsen is beperkt.

Amsterdam, 12 juni 2002

RAI Vereniging
Cees Boutens
Hoofd Communicatie
Tel. 020-5044949
Mobiel 06-53212633

12 jun 02 15:02