Lijst Pim Fortuyn

PERSBERICHT 'Hernieuwd vertrouwen'

Lijst Pim Fortuyn, regio coördinatoren en LPF leden gaan met vertrouwen in elkaar de toekomst tegemoet.

Donderdagavond 13 juni hebben het bestuur van Lijst Pim Fortuyn en het fractiebestuur van Lijst Pim Fortuyn overleg gevoerd met enkele coördinatoren en ontevreden leden. Vanuit LPF waren onder andere aanwezig de heer Sleeswijk Visser (interim voorzitter), de heer Langendam (aftredend voorzitter) en de heer Herben (fractievoorzitter). Mevrouw De Nooijer (regio-coördinator Zeeland) vertegenwoordigde de coördinatoren. De heren Both en De Groot spraken namens de LPF-leden.

Tijdens het overleg werd gesproken over het verbeteren van de communicatie met de achterban en over de onduidelijkheden rondom de benoeming van het interim bestuur en hun taken.

Op het gebied van de communicatie is er inmiddels een begin gemaakt met de verbeteringen. Zo gaf Mat Herben direct inzicht in de werkwijze van de fractie bij de informatie-onderhandelingen en de successen die de LPF inmiddels heeft geboekt (rechtstreeks gekozen burgemeester, strengere aanpak criminaliteit en vreemdelingenbeleid, einde maken aan autootje pesten, enz.), en vindt er om de week een coördinatorenoverleg plaats. De volgende concrete verbeteringsstap betreft de communicatie op onze site: het onlangs opgerichte www.lpfleden.nl is vanaf nu dan ook bereikbaar via een link op de website www.lijst-pimfortuyn.nl.

De heer Sleeswijk Visser lichtte tenslotte de voorgenomen werkwijze van het interim bestuur toe. Hij maakte tevens de definitieve datum van het congres bekend: 3 juli 2002.

Aan het slot van de bijeenkomst hebben de coördinatoren en leden hun vertrouwen uitgesproken in het bestuur van Lijst Pim Fortuyn en de fractie Lijst Pim Fortuyn.

Het bestuur van Lijst Pim Fortuyn en de fractie Lijst Pim Fortuyn voelen zich door dit uitgesproken vertrouwen gesteund in de door hen ingeslagen weg.