Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-06-2002
Sieraden en voorwerpen afkomstig van diefstal Politie zoekt eigenaren sieraden.

Sieraden van diefstal afkomstig.

De Politie Regio Utrecht heeft woensdag 27 maart 2002 huiszoeking gedaan in een woning te Utrecht. Hierbij is een aantal voorwerpen en sieraden aangetroffen. Die zijn waarschijnlijk van diefstal afkomstig. Sieraden van diefstal afkomstig.

Omschrijving sieraden en voorwerpen.

Bruin doosje met naaigarnituur. Op de binnenkant van de deksel staat een kroontje met daaronder de tekst `D.A. Smidt, kalverstraat 48 Amsterdam`. Het naaigarnituur bestaat uit een gouden schaartje, gouden kokertje met 2 gouden naalden, 1 gouden stopnaald en een onbekend gouden voorwerp. Het vingerhoedje ontbreekt.

Twee zilveren knip portemonnees, waarvan er 1 is voorzien van het monogram EG. In één van de portemonnees zit een soort prijskaartje met aan de ene zijde de tekst `Birmingham 1919` en het cijfer `4`. Aan de andere kant `F.1175.-`. Deze portemonnees maken deel uit van een verzameling van 9 zilveren portemonnees.Witgouden ring met ovalen saffier, omgeven door 16 briljant geslepen diamantjes. Twee bijpassende oorstekers met een ovalen saffier, omgeven door 14 briljant geslepen diamantjes. Bijpassende witgouden entourage broche met peervorming geslepen saffier, omgeven door 15 briljant geslepen diamantjes.

18 Karaats witgouden dameshorloge, merk Ebel, met een ovalen wijzerplaat en bezet met 26 diamantjes.

Gouden halsketting met ovalen zwarte onyx en daarop een zilveren bloemenvaas bezet met 28 diamantjes in diverse groottes.

Dames armband, bestaande uit 5 parelstenen snoeren met een gouden midden broche, bezet met een granaat met 23 kleine peervormige geslepen rode steentjes en 14 kleine parels.

Rode sieradendoos met daarin een zilveren herenhorloge, merk Cartier, inclusief een los deel van de metalen bad. Op de achterzijde van de kast staat `Pasha de Cartier PB 10448` gegraveerd.Rode sieradendoos met daarin een goud met roze Cartier aansteker. Op de bodemplaat staat `Cartier - Paris - 1992 - A 77980` gegraveerd.

Halsketting bestaande uit een dubbel parelsnoer met broche sluiting, bezet met 1 grote diamant, 8 iets kleinere diamantjes en 4 nog kleinere diamantjes. De diamanten zijn allemaal Amsterdams geslepen.

Cartier herenbril met gouden montuur in een rode Cartier doos. In het montuur van de bril staat het nummer `1432671` vermeld.

Geelgouden fantasie damesring met een witgouden bladmotief, bezet met 30 diamanten.

De politie vraagt.

Wie herkent één of meerdere van bovengenoemde sieraden of voorwerpen, of weet aan wie ze toebehoren?
U kunt contact opnemen met de Politie Regio Utrecht, tel. 0900-8844.