Dienstenbond CNV

CAO Nieuws

Plannen ombouw Maxis naar C1000

Inmiddels bent u, net als wij, geïnformeerd over de plannen die uw werkgever heeft om de Maxis vestigingen om te bouwen naar de C1000 formule. Hierbij komt uiteraard het een en ander kijken. Zo is er een herbezettingsplan opgesteld en moeten de arbeidsvoorwaarden worden aangepast zodat deze voor iedere werknemer gelijk zijn.

Voor het herbezettingsplan en de harmonisatie van de arbeidsvoorwaarden heeft uw werkgever onze instemming verzocht. Dinsdag as., 18 juni zullen wij het overleg hierover voeren. Bijgaand treft u, wellicht ten overvloede, de voorstellen van de werkgevers aan voor de harmonisatie van de arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste discussiepunten zijn volgens ons nu nog de doorbetaalde pauzes, de wachtdagen bij ziekte en de maaltijdvergoedingen. Als u nog op- of aanmerkingen heeft op het plan Maxis-C1000, of u heeft nog vragen over uw persoonlijke situatie, laat het ons dan weten. We zullen dit meenemen in het komende overleg.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met uw bestuurder Neoletta Poelgeest. Telefoon: (035) 677 39 07. Email: hilversum@cnvdibo.nl.

Hilversum, 14 juni 2002.