Ingezonden persbericht

Uitnodiging perslunch zesde editie
William Properties Jeugd Pro Invitations

KRALINGEN - Het deelnemersveld van de zesde editie van het William Properties Jeugd Pro Invitations golftoernooi is compleet. De Jeugdcommissie van de organiserende Golfclub Kralingen, onder leiding van voorzitter Marieke Sikkens-Idenburg, heeft in de afgelopen weken inschrijvingen ontvangen van vijftien topamateurs.

De namen van de vijftien deelnemers, die op zondag 16 juni elk samen met een teaching-pro en talentvolle jeugdspeler aan de start verschijnen, zullen maandag 10 juni om 12.30 uur tijdens een perslunch in het clubhuis van Golfclub Kralingen, aan de Kralingseweg, aan de rand van het Kralingse Bos, bekend worden gemaakt.

Op de negen holes baan van Golfclub Kralingen spelen de topamateurs tijdens het William Properties zowel voor een individueel als teamklassement. Het evenement draagt sinds vorig jaar de naam van de Rotterdamse projectontwikkelaar William Properties. In 2001 werd het toernooi gewonnen door Charlotte Heeres. Individueel vestigde de speelster van Golfclub Noordwijk met een totaal van 62 slagen een nieuw baanrecord. Met haar teaching-pro Jonas Saxton en het talent Maurits Nyst van Golfclub De Gelpenberg legde ze bovendien beslag op de eerste plaats bij de teams.



Ingezonden persbericht