Gemeente Waalwijk

Bewonersavond Waalwijk-Noord
Dinsdag 25 juni vindt er in buurthuis De Amstel aan de Drogerij 55 in Waalwijk een bijeenkomst plaats over de besteding van de wijkbudgetten in Waalwijk-Noord. De avond is voor iedereen toegankelijk en begint om 19.30 uur.
Tijdens deze avond worden de beslissingen genomen over de besteding van de wijkbudgetten. Onder de bewoner zijn formulieren verspreid, waarop ze de knelpunten in hun wijk konden aangeven. Het wijkbudget wordt ingezet voor extra aandacht te geven aan zaken die de veiligheid, leefbaarheid en sociale samenhang in de wijk kunnen verbeteren. Het geld is niet bedoeld voor regulier onderhoud.

Het wijkteam Waalwijk-Noord doet op 25 juni a.s. een voorstel voor de besteding van de middelen. Daarbij wordt aangegeven welke zaken volgens het wijkteam ten laste kunnen worden gebracht van het wijkbudget en welke zaken niet. Maar de bewoners beslissen tijdens de vergadering. Het College van Waalwijk kan later nog een besluit ongedaan maken als de belangen van de gemeente of anderen onevenredig worden geschaad met de uitvoering van een van de besluiten.

De stukken worden tijdens de bijeenkomst uitgedeeld, maar zijn ook op te vragen via telefoonnummer 683786. Bewoners die zelf een wens hebben ingediend alsmede bewonerscomités die bij de gemeente bekend zijn, krijgen de stukken
toegestuurd.