Daihatsu Holland B.V.

Daihatsu introduceert actiemodel Gran Move Executive 25 Juni 2002

Momenteel staat er een zeer aantrekkelijk nieuw actiemodel bij de Daihatsu dealers in de showroom namelijk de Gran Move Executive. Deze midi-MPV is voorzien van vele interessante extras, zoals onder andere airconditioning en lichtmetalen velgen. De Gran Move Executive is al leverbaar vanaf 15.999,=. Het voordeel kan oplopen tot zon 3.000,=.

De Gran Move is welbekend om zijn grote ruimte en flexibiliteit van binnen. De Gran Move is een uiterst veilige en riante MPV (Multi Purpose Vehicle) oftewel ruimtewagen. Een familie reiswagen bij uitstek met ruimte voor 5 personen en tot maar liefst 1590 liter bagageruimte! De hoge zit is niet alleen comfortabel bij het in- en uitstappen, maar geeft de bestuurder ook een uitstekend zicht op de weg.

De Gran Move Executive is gebaseerd op de luxe Gran Move CX. Standaard heeft de CX al stuurbekrachtiging, twee airbags, dakreling, dakspoiler in de kleur van de carrosserie, achterruitwisser en sproeier, elektrisch bedienbare (verwarmde) buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen op alle portieren, centrale portiervergrendeling, toe-renteller, digitaal klokje, vier speakers en armsteunen.

De Executive I heeft als extras meegekregen: lichtmetalen velgen, airconditioning en chique zwarte bekleding. Naast de Executive I is er ook een Executive II uitvoering, die daarnaast nog eens is voorzien van een custom pakket. Dit pakket, bestaande uit spoilers en sideskirts, maakt het uiterlijk van de Gran Move nog sportiever.

De techniek is ongewijzigd gebleven. Alle modellen zijn voorzien van de bekende 1.6 16V multipoint injectiemotor, die een vermogen levert van 67kW/91 pk bij 6000 omw/min. De Gran Move mag tot 1000 kg trekken.

Ook de Executive modellen krijgen 3 jaar fabrieksgarantie.

Terug
Top