Ingezonden persbericht

Delft, 25 juni 2002


- Persbericht -

Lancering website MKB Den Haag:

www.mkbdenhaag.nl

Vanaf vandaag is de Internetsite van MKB Den Haag online: www.mkbdenhaag.nl. MKB Den Haag is de lokale partner van MKB Nederland en behartigt de belangen van alle ondernemers uit het midden en kleinbedrijf in Den Haag. Middels de vandaag gelanceerde website wil MKB Den Haag leden en niet-leden informeren over de activiteiten die worden ondernomen om het ondernemingsklimaat in de Haagse regio te verbeteren. Tevens staat er op de site meer informatie over o.a. het bestuur, de mogelijkheden om lid te worden en links naar interessante websites.

www.mkbdenhaag.nl

Vanaf heden is de website van MKB Den Haag online. Op deze website staat onder andere een samenvatting van het Actieplan 2001 - 2004 "Samen ondernemen, Samen doen", waarin MKB Den Haag haar activiteiten toelicht op het gebied van o.a. bereikbaarheid, arbeidsmarkt en het startersbeleid. Onder "Nieuws" is o.a. het Onderzoek "Kleurrijk Ondernemen" te vinden, waarin de succesfactoren van geslaagde allochtone ondernemers in kaart zijn gebracht, en een enquete over telewerken. Dit onderdeel van de website wordt natuurlijk geregeld aangevuld met nieuwe informatie.

De website is ontwikkeld door ICT-bedrijf KB3, aangezien directeur Mark van der Snel, tevens Bestuurslid MKB Den Haag (ICT-portefeuille), vond dat een Internetsite niet mocht ontbreken in de communicatie rondom deze belangen behartiger van Haagse MKB-ondernemers. De website wordt gratis gehost door Pine Internet.

MKB Den Haag

MKB Den Haag maakt zich sinds jaar en dag sterk voor de economische en sociale belangen van haar leden. In de loop der jaren is de verenging uitgegroeid tot een volwassen en representatieve ondernemersorganisatie voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf in de Haagse regio. Het ledenbestand varieert van de lokale detaillist tot en met productiebedrijven en dienstverleners. MKB Den Haag heeft ruim 4.500 brancheleden in de regio Haaglanden.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht