Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-06-2002 Persberichten district Heuvelrug, 11.30 uur

Dronken bestuurder

VEENENDAAL Een 46-jarige man uit Veenendaal is zondagnacht om 4.00 uur aangehouden, omdat hij met teveel alcohol op achter het stuur zat. De man reed op het Boompjesgoed waar op dat moment een rijdende controle werd gehouden. Uit de blaastest bleek een promillage van 0,95. De man kreeg een rijverbod van 2 uur en zal zich nog voor de rechter moeten verantwoorden.

Rijbewijs inleveren

RHENEN - Op de Vogelenzang werd zaterdagavond rond 20.00 uur een 41-jarige man uit Maurik aangehouden die met een alcoholpromillage van 0,95 toch achter het stuur van zijn auto was gekropen. De man is al eerder bekeurd wegens het rijden onder invloed. Het rijbewijs van de man is ingenomen. De man zal nog voor de rechter moeten verschijnen.

Winkeldievegge aangehouden

VEENENDAAL Een 29-jarige vrouw uit Veenendaal is zaterdagmiddag om 15.00 uur betrapt toen zij met een kledingstuk en een paar schoenen zonder te betalen een winkel aan de Corridor wilde uitlopen. De vrouw kon worden aangehouden omdat de detectiepoortjes van de winkel afgingen. De vrouw is meegenomen naar het politiebureau en kreeg een proces verbaal.