Politie Midden- en West Brabant

Persberichten vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni 2002 district Breda

Datum: 30/6/2002
Auteur: Manon Ostendorf

Diefstal bestelauto

Vrijdag 28 juni 2002 werd tussen 13.00 uur en 14.15 uur vanaf de Konijnenberg in Breda een witte bestelauto ontvreemd. Het betreft een Renault, type Master, voorzien van het kenteken 77-VR-JX. Aan de zijkant van de auto staat met rode letters: Voesenek Klusbedrijf . In het voertuig lagen diverse gereedschappen.

Diefstal uit bedrijf

Bij een bedrijf aan de Oude Baan in Breda, zijn dinsdagnacht 25 juni 2002 vanuit het magazijn twee boormachines gestolen. Het bedrijf heeft vrijdag aangifte van diefstal gedaan bij de politie.

Diefstal personenauto

Vrijdagnacht of zaterdagmorgen werd vanaf de Emmastraat in Breda een personenauto ontvreemd van het merk Opel, type Corsa, kleur Groen, voorzien van het kenteken XZ-24-JR.

Aanhouding terzake aanranding

Tijdens een buurt/straatfeest dat zaterdagavond plaats vond in de wijk Hoge Vucht is een 17-jarig meisje onzedelijk betast door een buurtbewoner. De gemoederen onder de aanwezigen liepen, mede door het alcoholgebruik, hoog op. De verdachte, een 51-jarige man uit Breda, is door de politie aangehouden en ingesloten. De recherche van het district Breda heeft een nader onderzoek ingesteld.