Gemeente Amerongen


Gemeente Amerongen

Publicatie "Verordening vergoeding commissieleden".

In de vergadering van 10 juni 2002 heeft de gemeenteraad de "Verordening vergoeding commissieleden" vastgesteld. Deze verordening treedt in werking op 1 januari 2002.
Aan de voorzitter van de commissie bezwaar- en beroepschriften wordt een vergoeding toegekend van 127,97 per bijgewoonde vergadering van de commissie en aan de leden een vergoeding van 89,32 per bijgewoonde vergadering van de commissie, jaarlijks bij te stellen aan de hand van het indexcijfer CAO-lonen overheid voor volwassenen incl. bijzondere beloningen.
Aan de leden van de gemeentelijke monumentencommissie wordt een vergoeding toegekend van 89,32 per bijgewoonde vergadering van de commissie, jaarlijks bij te stellen aan de hand van het indexcijfer CAO-lonen overheid voor volwassenen incl. bijzondere beloningen. De voorzitter en de leden van de commissie bezwaar- en beroepschriften en van de monumentencommissie ontvangen tevens een reiskostenvergoeding.

De verordening ligt ter inzage op het gemeentehuis bij de Sector Grondgebiedzaken en op verzoek wordt een afschrift verstrekt.

Deze verordening is referendabel, dat wil zeggen de hierover een referendum kan worden gehouden. Alle kiesgerechtigde inwoners van de gemeente Amerongen kunnen binnen 3 weken na de verschijning van dit blad een schriftelijk verzoek tot het houden van een referendum indienen bij de afdeling burgerzaken van de gemeente, Hof 1 te Amerongen. Hierbij moet een geldig legitimatiebewijs worden overgelegd. Formulieren zijn bij burgerzaken verkrijgbaar.