Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Wassenaar, juni 2002

Duinrell presenteert unieke theatershow:
"LG Zomershow 2002 - Slapstickmagic by Scott and Muriel"

In vakantie- en attractiepark Duinrell staat deze zomer in het Zomertheater een magische Zomershow op de planken: "de LG Zomershow - Slapstickmagic by Scott The Magician and Miss Muriel".

In deze unieke show is Scott The Magician de stijve, onhandige magician die zijn handen vol heeft aan Miss Muriel, zijn blonde assistente. De meest bijzondere gebeurtenissen ontaarden in een doldwaze chaos. Zo is het publiek getuige van onder andere een catastrofale doorzaag-illusie en een wel heel verrassende zwaardenkistact, die uiteindelijk tot een totaal onverwachte en spectaculaire ontknoping leiden.

Scott en Muriel's stijl is het beste te omschrijven met de term Slapstickmagic: een combinatie van fysieke comedy, clowning en originele magische effecten. De door Scott en Muriel subtiel uitgewerkte grappen, aanstekelijke energie en originele magie bezorgden hen in juli 2000 de hoogst haalbare onderscheiding. Op het Internationale Congres voor de Goochelkunst in Lissabon, Portugal, werden zij bekroond met de Grand Prix. Daarmee schreven zij geschiedenis, want nooit eerder werd aan een comedy-act het wereldkampioenschap toegekend.