Ingezonden persbericht

Persbericht

Every Angle benoemt Commercieel Manager

Ed de Bruijn versterkt management team Every Angle

Gouda, 17 juli 2002 - Every Angle, toonaangevende leverancier van Supply Chain Visibility-oplossingen, heeft Ed de Bruijn aangesteld als Commercieel Manager. In deze functie gaat Ed de Bruijn zich met name richten op het versnellen van de verkopen in de Benelux.

Ed de Bruijn (39 jaar) is zijn carriere begonnen als Logistiek Manager bij diverse bedrijven. Om zijn uitgebreide kennis van de logistiek voor meer bedrijven beschikbaar te maken is hij als Logistiek Adviseur bij een ERP dienstverlener gaan werken, alwaar hij een aantal succesvolle implementaties heeft geleid. Daarna is hij verantwoordelijk geweest voor ERP sales bij dezelfde wereldwijd opererende dienstverlener.

De Every Angle Software is een add-on voor SAP R/3. Het laadt alle relevante informatie uit een R/3 systeem middels een door SAP AG gecertificeerde koppeling. Daarna wordt met behulp van de unieke LIOM techniek (Live Intelligent Objects in Memory) een overzicht gegeven van de logistieke processen en de knelpunten in een onderneming. Daardoor kunnen bedrijven hun prestaties direct verbeteren, en hun ondernemingsdoelen nog hoger stellen, dankzij een heldere meting van de Key Performance Indicators.

Every Angle is vooral geschikt voor bedrijven met een materiaalgoederenstroom zoals in productie, assemblage en handel. Ondernemingen kunnen met de Every Angle-oplossing exact de prestaties vaststellen op afdelingsniveau: planning, inkoop, productie, verkoop, financiën en het bedrijfsbureau. De oplossing combineert alle beschikbare informatie en geeft oorzaak en gevolg van verstoringen in het totale proces. Hierdoor weet het operationele management direct welke maatregelen het moet nemen voor een ongestoorde levering aan de klant. Daarmee verbetert een organisatie zijn leverbetrouwbaarheid, hetgeen de tevredenheid bij de klant vergroot. Behalve het opsporen van verstoringen verbetert Every Angle 3.0 de efficiency, waarmee kosten worden bespaard. Bijvoorbeeld door overbodige voorraden te signaleren.

Every Angle Software Solutions B.V.
Every Angle is sinds 1996 leverancier op het gebied van Supply Chain Visibility. De Every Angle Solution Suite maakt gebruik van gegevens uit het bedrijfseigen ERP systeem van de klant. Het legt verbanden tussen de verschillende gebieden binnen het productieproces, waardoor knelpunten zichtbaar worden. Every Angle richt zich op bedrijven met een materiaalgoederenstroom zoals in handel, productie en assemblage. Every Angle is door SAP AG gecertificeerd en werkt met twee partners samen voor verkoop en implementatie: Cap Gemini Ernst & Young en Magnus Management Consultants. Daarnaast heeft Every Angle twee vendor partners: Hewlett Packard en IBM.