UWV

Benoemingen UWV

18 juli 2002

Benoemingen UWV

Mr.drs. P.E. Millecam (51) is met ingang van 1 september 2002 benoemd tot directeur Werkgevers bij UWV (Uitvoering Werknemersverzekeringen). Hij is in deze functie onder meer verantwoordelijk voor premie-inning, polisvoorwaarden en administratieve lastenverlichting. Millecam is econoom en jurist en op dit moment directeur van de onderzoeksdirectie bij de Algemene Rekenkamer.

A. Paling (39) is per 1 juli 2002 bij UWV benoemd tot directeur Uitvoering WW. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkloosheidswet in de regio. Paling was hoofd Planning, Financiën en Kwaliteit binnen de divisie WW van UWV.

Drs. B.A.M. Bierens (57) is per 1 mei 2002 bij dezelfde organisatie benoemd tot directeur Bijzonder Onderzoek. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor de strafrechtelijke opsporing van bijzondere, georganiseerde fraude. Bierens is fiscaal econoom en was hiervoor directeur Premie bij UWV.

Over UWV
UWV is verantwoordelijk voor de uitvoering van de ziektewet, de werkloosheidswet en de arbeidsongeschiktheidswetten. UWV verzorgt de uitkering voor ruim 1,2 miljoen uitkeringsgerechtigden en int premies bij 390.000 werkgevers met in totaal 6,7 miljoen werknemers in dienst. In '2002' is daarmee ruim 20 miljard euro gemoeid. Bij UWV werken ruim 22.000 mensen.


---