Korps: Flevoland, plaats: District Zuid 18-07-2002 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Auto van de weg geraakt
ALMERE Op de rijksweg A6 richting Lelystad is woensdagavond een auto van de weg geraakt. De 37-jarige automobilist uit Dronten verklaarde dat hij schrok toen hij met zijn wielen in een groef terechtkwam. Hij remde krachtig en raakte vervolgens in de rechter berm. Hier sloeg de auto over de kop en kwam in een sloot tot stilstand. De man is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel. De auto is afgevoerd.

Onder invloed tijdens ontzegging
ALMERE De politie heeft woensdagavond op de Januaristraat een 48-jarige automobilist uit Almere aangehouden voor rijden onder invloed. Uit een ademanalyse op het politiebureau bleek hij een promillage te hebben van 890 ug/l (2 promille). Daarnaast bleek hij al een ontzegging van de rijbevoegdheid te hebben. Zijn auto is in beslag genomen. Processen-verbaal zijn opgemaakt.

Aanhouding mishandeling
ALMERE Woensdagavond is op de Voorjaarstraat een 35-jarige Almeerder aangehouden. Hij wordt ervan verdacht twee Almeerse vrouwen van 34 en 28 jaar te hebben mishandeld. De verdachte was een bekende van de twee vrouwen. Waardoor deze mishandeling is ontstaan is nog niet duidelijk. De man is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

Aanhouding na woningbrand
ALMERE De brandweer heeft woensdagavond uit moeten rukken naar de Oldewierde voor een woningbrand. Het vuur was snel onder controle en niemand raakte gewond. De politie heeft een 21-jarige Almeerder aangehouden op verdenking van brandstichting. Hij is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.