Ingezonden persbericht

Strategische samenwerking Cable1 en Solar Service Buro

ARNHEM, 20020718 -- De Vereniging Zonnestroom en haar leverancier van Zonnestroomsystemen Solar Service Buro hebben bekend gemaakt Cable1 Energy & Systems aan te stellen als exclusief installatiepartner voor haar diensten. Tevens gaat Cable1 EnergiePrestatieAdviezen voor Solar Service Buro uitvoeren.

De Vereniging Zonnestroom biedt haar leden en klanten de mogelijkheid van een EPA en de levering of installatie van Zonnestroomsystemen, met als extra service de mogelijkheid voor de gehele subsidie-afwikkeling. De Vereniging Zonnestroom biedt zonnestroomsystemen aan als "doe het zelf" pakket, die door de klant zelf geïnstalleerd kunnen worden én met de mogelijkheid van een volledige installatie. Voordeel voor de klanten van Vereniging Zonnestroom bij de inzet van Cable1 als installateur is, het comfort van het laten installeren door diegene met ervaring en de garantie dat het systeem vanaf dag één goed werkt. Met deze samenwerking mikt de Vereniging Zonnestroom op een snelle service en een hoge klanttevredenheid waarmee het enthousiasme van zonnestroom-producenten verder zal toenemen.

Koen Dirven (Directeur van Solar Service Buro): "Cable1 is gecertificeerd voor het uitvoeren van Energie Prestatie Adviezen en heeft veel ervaring met het installeren van zonnestroomsystemen. Cable1 voert haar werkzaamheden landelijk uit en is snel, flexibel en levert goede service en kwaliteit, precies wat we onze klanten willen bieden. Daarom hebben wij voor Cable1 gekozen als onze exclusieve partner om mee samen te werken voor wat betreft de installatie van onze zonnestroomsystemen ". Ook Cable1 is erg tevreden met de samenwerking. " Solar Service Buro is een zeer solide en kwalitatieve leverancier van Zonnestroomsystemen, met toegevoegde waarde voor de zonnestroom producent en consument" aldus Jérôme Fernhout (Commercieel Manager Cable1).

Vereniging Zonnestroom
De Vereniging Zonnestroom, opgericht door een paar enthousiaste zonnestroomgebruikers, is een onderhandelingsorgaan voor iedereen die geïnteresseerd is in het aanschaffen van zonnepanelen De Vereniging Zonnestroom heeft inmiddels 4456 leden en bestaat sinds 1999

Zonnepanelen zijn tegenwoordig heel eenvoudig zelf op het dak te installeren. Maar indien gewenst kan via de Vereniging Zonnestroom ook een installateur worden ingezet. Zonnepanelen worden volledig geïnstalleerd en als "doe het zelf pakketten" aangeboden door de Vereniging Zonnestroom. Door u op te geven bij de vereniging als geïnteresseerde, blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de beste koopjes op het gebied van zonnestroom. Hier leest u alles over het doe-het-zelf pakket, de installatie van het systeem, en hoe u het kunt bestellen. ( www.verenigingzonnestroom.nl )

Cable1 Energy & Systems
De aanbieding van de diensten en de coördinatie van de werkzaamheden op het gebied van duurzame energie, wordt georganiseerd vanuit Cable1 Energy & Systems, voortgekomen uit Cable1 Connections & Networks. Cable1 is met 150 medewerkers en een landelijk dekkend netwerk van installateurs werkzaam in o.a. de industrie van Duurzame Energie. Voor de installatie van zonnestroomsystemen en het uitvoeren van de Energie Prestatie Adviezen is Cable1 de partner bij uitstek. Naast Duurzame Energie is Cable1 actief op diverse fronten. Installatie van Breedband internetmogelijkheden, installatie van brand en inbraakpreventie apparatuur, aanleg van netwerkbekabeling (data en telefonie) en installatie van zogenaamde " Domotica" oplossingen (Home Automation). Landelijke dekking, pro-activiteit en kwaliteit zijn onderscheidende factoren van Cable1.

Solar Service Buro
Ing. Koen Dirven
Stationsweg 18a
Postbus 249
7400 AE Deventer
0570-658542

Jérôme S. Fernhout
De Overmaat 42
Postbus 4048
6803 AJ Arnhem
026-3273322