SKYRADIO

Sky Radio 100.7 FM sponsor van de KNLTB

Sky Radio 100.7 FM heeft de sponsorovereenkomst met de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) met drie jaar verlengd. Gedurende deze periode zal Sky Radio als Quality Partner van de tennisbond optreden. Het bijbehorende contract wordt morgen officieel ondertekend op het KNLTB bondsbureau in Amersfoort.

Beide partijen hebben voor elkaar gekozen om de tennissport naar een hoger plan te tillen. Middels commercials zal Sky Radio een bijdrage leveren aan het verder vergroten van de populariteit van de
tennissport. Met name onder jongeren ziet Sky Radio hier een schone taak weggelegd.

Ton Lathouwers, Algemeen Directeur van Sky Radio, is zeer verheugd met deze hernieuwde samenwerking: 'Het tennispubliek en onze luisteraars vertonen veel overeenkomsten met elkaar. Daar komt bij dat maar liefst 63% van de in tennis geïnteresseerden regelmatig naar Sky Radio luistert. Hiermee is Sky Radio de populairste zender onder tennisliefhebbers'.

Robert Hoogland, Manager Commerciële Zaken van de KNLTB, over de samenwerking: 'KNLTB en tennissport zien wij als een soort A-merk en natuurlijk zoeken wij daarbij ook A-merken als partners. Sky Radio is zo'n A-merk. Verder lijken de bevolkingsgroepen die veel naar Sky Radio luisteren, naadloos aan te sluiten op het ledenbestand van de KNLTB. Sky Radio kan dus als mediapartner onze boodschappen precies onder de aandacht van de doelgroep krijgen'.

Sky Radio 100.7 FM
Met circa 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 100.7 FM al jaren het bestbeluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws, weer en verkeersinformatie wordt op Sky Radio 100.7 FM 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.