Ingezonden persbericht


Rijswijk, 18 juli 2002



- Persbericht -

ICT-bedrijf KB3 genomineerd voor "Ondernemersprijs Haaglanden 2003"

Het Rijswijkse ICT-bedrijf KB3 is één van de 10 genomineerden voor de "Ondernemersprijs Haaglanden 2003". Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste MKB-onderneming in de regio Haaglanden. KB3, opgericht in 1996, heeft de nominatie volgens eigen zeggen vooral te danken aan haar vele activiteiten om MKB-ondernemers te helpen bij hun interne kantoorautomatisering. De winnaar van de "Ondernemersprijs Haaglanden 2003"wordt op 7 november a.s. bekendgemaakt.

Nominatie

Elk jaar wordt in Den Haag de felbegeerde "Ondernemersprijs Haaglanden" uitgereikt aan de beste onderneming in de regio Haaglanden. Alle MKB-bedrijven in de regio Haaglanden komen voor deze prijs in aanmerking. De tien ondernemers met de meest belovende resultaten worden uiteindelijk genomineerd voor de Ondernemersprijs Haaglanden 2003.

KB3 is uit de 132 inzendingen geselecteerd en behoort tot de 10 genomineerde bedrijven. Binnenkort krijgt KB3 twee vertegenwoordigers uit de nominatiecommissie op bedrijfsbezoek, die aansluitend een adviesrapport schrijven voor de Raad van Advies, die o.a. bestaat uit oud-minister Andriessen & de heer Van Leeuwen, burgemeester van Zoetermeer. Deze Raad van Advies bepaalt de uiteindelijke winnaar, die tijdens de prijsuitreiking op 7 november a.s. in de Haagse Hogeschool wordt bekendgemaakt.

"Ik ben bijzonder blij met deze nominatie", aldus Mark van der Snel, oprichter en managing director van KB3. "Deze nominatie is o.a. het resultaat van zeer hard werken. Wij zijn trots dat in deze tijd van economische teruggang, onze dienst Remote Beheer - het op afstand beheren van systemen en netwerken - enorm in de picture staat. Met o.a. de lancering van het objectieve platform www.remotebeheer.info en de organisatie van een aantal ICT-workshops speciaal voor MKB bedrijven, hebben wij ons toch weten te onderscheiden van andere ICT-bedrijven. Om die reden zijn wij bij KB3 allemaal erg trots op deze nominatie voor de Ondernemersprijs Haaglanden 2003".

Voor meer informatie over de "Ondernemersprijs Haaglanden 2003" zie: www.ondernemersprijs-haaglanden.nl

Over KB3
KB3 is een ICT-dienstverlener te Rijswijk, gespecialiseerd in het beheer van systemen en netwerken. Met name de dienst Remote Beheer, het pro-actief op afstand beheren van de ICT-infrastructuur van een bedrijf, is voor veel MKB-bedrijven een goede invulling van hun systeem- en netwerkbeheer. KB3 beheert in totaal zo'n 300 werkplekken en verzorgt het remote beheer voor klanten variërend met 5 werkplekken tot en met 100 werkplekken.

Aangezien KB3 vanuit hun Network Operating Center (NOC) in Rijswijk meerdere netwerken op hetzelfde moment kan beheren, kan Remote Beheer het MKB aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Daarnaast heeft de ICT-infrastructuur door pro-actief Remote Beheer een hogere stabiliteit en kan de MKB-ondernemer gebruikmaken van een 24-uurs service, voor zowel de KB3 Helpdesk als voor het pro-actieve monitoren.


-EINDE PERSBERICHT-

Noot voor de redactie (