Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 18-07-2002 Persbericht district Aa & Dommel

AANHANGER GESTOLEN

Bij een bedrijf aan de Ketting in Vught is vannacht een aanhangwagen gestolen. De dieven knipten het gaas van een hek door.

INBRAAK TANKSTATION

In een tankstation aan de Schijndelseweg in Sint Oedenrode is vannacht ingebroken. Men had een ruit vernield. In de zaak trachtte men een van de kogelvrije ruiten te vernielen, maar dat lukte niet. Daarop nam men de benen, zonder medeneming van buit.

INBRAAK APOTHEEK

In een apotheek aan de Vicaris van Alphenstraat in Schijndel is vannacht ingebroken. Men kwam binnen via een klepraampje. Uit de kasse en uit een bureaulade is geld weggenomen.

VERKEER

Op de N65 bij Vught zijn vandaag 51 bestuurders bekeurd voor te hard rijden, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 132 km/u, terwijl 80 is toegestaan. Op de Eerdsebaan in Wijbosch zijn woensdagmiddag 29 automobilisten bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 111 km/u, terwijl 80 is toegestaan. Op de Schijndelsedijk in Boxtel zijn woensdagavond 10 hardrijders bekeurd, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 120 km/u, terwijl 80 is toegestaan.

ILLEGAAL KAMPEREN

Vanochtend heeft de politie bij de Hertoglaan in Vught drie vissers een bekeuring van EUR 86,- gegeven voor illegaal kamperen langs de vijver daar.