Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 18-07-2002 Persbericht district Den Bosch

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

De politie heeft vanochtend op de Zuid-Willemsvaart een 31-jarige man aangehouden op verdenking van diefstal met geweld in een kaaswinkel aan de Rompertpassage in Den Bosch eerder vanochtend. Daar had de man enkele stukken kaas gepakt en was de winkel uitgelopen. Daarbij sloeg hij een medewerkster met zijn rugzak. Dankzij het signalement kon de politie de dief snel aanhouden. Hij is ingesloten.

INBRAAK BEDRIJF

In een bedrijfspand aan de Hedikhuizerweg in Den Bosch is vannacht ingebroken. Er was een ruit ingegooid. Er werd een systeemkast en aantal flatscreenbeeldschermen gestolen. In een bedrijfspand aan de Beverspijken in Den Bosch is vannacht ook ingebroken. Er verdwenen twee cv-ketels, 20 thermostaatkranen en een vijftal pompen. In een drogisterij aan de Plooschehof in Den Bosch is vannacht, na inbraak, een grote hoeveelheid parfum en sigaretten weggenomen. De waarde In een winkel aan de Hinthamerstraat in Den Bosch is vannacht een bedrag van enkele duizenden euro`s uit de kassa gestolen. Men kwam binnen via de achterzijde via een klepraampje.

DIEFSTAL UIT HOTELKAMER

Uit een kamer van een hotel aan de Burg. Burgerslaan in Rosmalen zijn vannacht autosleutels, een gsm en een portemonnee gestolen. De hotelgasten zagen zag net een man wegrennen, die vervolgens in hun auto stapten en wegreden. Het gaat om een blauwe Renault Laguna met het kenteken ZD-SR-19.

INBRAAK NIEUWBOUW

In net gereedgekomen woningen aan de Waterbries en omgeving in Empel is vannacht ingebroken. Er wordt niets vermist