Gemeente Ubbergen


SCANDINAVISCHE AVOND OP 18 JULI
Mede door inbreng en medewerking van de directie van hotel 't Spijker kon de Scandinavische vorig jaar toch doorgaan. En het werd een succes!
Reden voor het gemeentebestuur om op deze weg door te gaan en de 16e Scandinavische avond op 18 juli a.s. door te laten gaan. Vanuit de Vierdaagseleiding komt het bericht dat er een Zweedse band komt en hotel 't Spijker zorgt weer voor amusementsmuziek. In de volgende Rozet meer informatie over deze 16e Scandinavische avond, die begint om 19.00 uur en om 23.00 uur wordt afgesloten. DE VEEGWAGEN KOMT ER AAN
donderdag 4 juli: Beek, rondom kermisterrein
MEER EN MEER BLOEMEN FLEUREN ONZE DORPEN OP.
Binnenkort worden ook 6 zitbanken geplaatst
Vorige zomer werd een proef gestart met het plaatsen van bloembakken in de dorpen.
Die proef is meer dan geslaagd. Veel enthousiaste reacties kwamen er binnen.
Dus gaan we er mee door; sterker nog er zijn méér bloembakken geplaatst.

Het initiatief tot de plaatsing van de bloembakken werd vorig jaar genomen door de gemeentelijke dienst openbare werken. Deze dienst heeft ook dit jaar weer mooie zomerbloemen in de bakken gepoot.

De Stichting Platform Toerisme zorgt voor de nodige financiën om dit alles waar te kunnen maken.

Maar niet alleen de Stichting Platform Toerisme heeft dit initiatief omarmd. Ook de hoveniersbedrijven De Overhaag in Leuth en Pergola in Beek sponsoren deze bloemenactie.

Meer zitbanken

En de activiteiten van het Platform toerisme gaan verder. Ook weer samen met de dienst openbare werken van de gemeente worden binnenkort op een 6 tal plaatsen zitbanken geplaatst. Dat gaat gebeuren op de volgende plaatsen: op 3 plaatsen aan de Ooijse- bandijk, 2 bij het Höfke en 1 Picknickset bij het Persings kerkje

De Stichting Platform Toerisme is een samenwerkingsverband van de gemeente Ubbergen, het (toeristische)zakenleven in de gemeente Ubbergen en de plaatselijke VVV.