STICHTING TAMARA

Twee Surinaamse festivals in actie voor kinderhuis

Het bijna vijf jaar oude kindertehuis van de stichting Tamara in Paramaribo krijgt een grondige opknapbeurt. De aannemer is nu halverwege en er is dringend geld nodig voor de tweede en laatste fase. Om dit bij elkaar te krijgen, heeft stichting Tamara die voor kinderen in Suriname werkt een loterij georganiseerd. Gezien het goede doel verlenen twee Surinaamse festivals er hun steun aan. Op het terrein van het Kwakoefestival in het Bijlmerpark te Amsterdam worden tot en met 11 augustus loten van 2,5 euro verkocht. Het Milanfestival in het Zuiderpark in Den Haag zet zich op 26, 27 en 28 juli voor de loterij in.

Ook vele winkeliers in het winkelcentrum de Amsterdamse Poort, in Purmerend en in Hoorn, waar het Nederlandse bureau van Tamara is gevestigd, verkopen loten.

Op 11 augustus verricht notaris G. Strang te Amsterdam de trekking voor de eerste prijs, een Mitsubishi Space Star Diamond ter waarde van 20.000 euro. De tweede prijs is een schilderij van Anand Binda, waarde 7.500 euro. De derde, vierde en vijfde prijs zijn retourtickets respectievelijk naar Suriname, Curaçao en Ghana. De uitslag wordt 12 augustus in de Telegraaf gepubliceerd.

Tamara heeft op beide festivals stands waar nadere informatie over het werk voor Surinaamse kinderen wordt gegeven.Uw giften zijn welkom op girorek.nr. 62.63.100 o.v.v. renovatie kinderhuis