Internationaal Concours Valkenswaard


La Place: nieuwe publiekscateraar CSI Valkenswaard

In haar streven naar vernieuwing en kwaliteitsverbetering van het evenement is CSI Valkenswaard een nieuw partnership aangegaan met V&D La Place. Zowel voor het Horse Festival als het International Concours Valkenswaard zal La Place zorg dragen voor de inwendige mens op het Place du Concours, in de restaurants en de Eldorado's.

De opzet van de restaurants ondergaat daardoor een belangrijke vernieuwing en zal bestaan uit een verzameling stands waar gewokt en gegrilld wordt, waar à la minute heerlijke broodjes belegd worden, waar de bezoekers zelf een salade samen kunnen stellen én er verse sappen geperst worden. Daarnaast wordt er heerlijke espressokoffie geserveerd met een breed assortiment gebak, muffins en koeken. La Place zal gedurende alle concoursdagen het publiek voorzien van vers bereide gerechten en dranken.

Beleving

La Place ziet een evenement als een beleving. Catering maakt deel uit van de beleving en is in het geval van La Place een beleving op zich. Alle dranken en gerechten worden in het zicht van de gast vers bereid. Een prikkeling voor alle zintuigen.

Door de unieke cateringformule is La Place in staat om in weinig tijd vele mensen te voorzien van verse gerechten en dranken. Tevens is La Place de enige publiekscateraar die gedurende 365 dagen per jaar door heel Nederland haar gasten bediend in haar reguliere restaurants. De catering is het visitekaartje. La Place stelt hoge eisen aan de gebruikte ingrediënten en grondstoffen. Zij worden gekocht bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers en waar mogelijk worden bedrijven gekozen die exclusief voor La Place produceren.

International Concours Valkenswaard is het eerste paardensportevenement waar La Place gaat cateren en schaart zich daarbij in het gezelschap van andere kwalitatief hoogstaande evenementen als Libelle Zomerweek, Home & Garden Fair, Country Fair, Heineken Open en alle internationale hockeyevenementen in Nederland

De La Place-restaurants trekken samen meer dan vijfendertig miljoen bezoekers per jaar. V&D beschikt inmiddels over zesenzestig La Place-restaurants. Vijftien daarvan zijn zelfstandige vestigingen, zoals het bekende Brugrestaurant over de A4 nabij Schiphol en de twee grote restaurants in de Utrechtse Jaarbeurs. Daarnaast exploiteert V&D 30 kleinere Café Marché's, 20 Le Marché bakkerijen, 45 Le Marché Paninishops en 41 chocolaterieafdelingen.