Ingezonden persbericht

maandag 5 augustus

Gratis voetbaltrainingen voor jeugdige gasten
Coaches Sheffield Wednesday op Vinkeloord

Op Vakantiepark Vinkeloord verblijven in de week van 5 tot en met 9 augustus drie jeugdcoaches van de Engelse tweede-divisieclub Sheffield Wednesday. Zij geven elke ochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur training aan de kinderen van 6 t/m 16 jaar die op Vinkeloord verblijven. De gratis trainingen worden gegeven voor maximaal 40 kinderen op de tennisvelden van het vakantiepark.

De coaches zijn het werken met jeugd gewend: bij de club verzorgen ze dagelijks trainingen voor spelers tot 19 jaar.

Sheffield Wednesday
De Engelse club Sheffield Wednesday degradeerde vorig jaar van de Premier League naar de tweede divisie, in Nederland vergelijkbaar met de Gouden Gids Divisie. Enkele bekende ex-spelers van de club zijn de Nederlander Wim Jonk en de Belg Gilles De Bilde. Jonk speelde tot aan zijn afscheid bij de Engelsen; De Bilde (ex-PSV) voetbalt nu bij het Belgische Anderlecht. Op dit moment staat de Nederlander Gerald Sibon bij de Engelsen onder contract.

Vakantiepark Vinkeloord
Vakantiepark Vinkeloord in Vinkel (nabij 's-Hertogenbosch) is een uitgebreid verblijfspark met een 5-sterrencamping, bungalows, blokhutten, motelkamers, studio's en vakantietenten. Er zijn eigen voorzieningen zoals een verwarmd buitenbad, subtropisch binnenbad, bowlingbaan, midgetgolf, hard-court tennisbanen, een supermarkt en diverse horecafaciliteiten. Daarnaast zorgt een professioneel animatieteam voor verschillende activiteiten voor jong en oud. Tenslotte hebben gasten van Vinkeloord gratis en onbeperkt toegang tot het naastgelegen attractiepark Autotron.



Ingezonden persbericht