Ingezonden persbericht

Megabit trekt veel internetprofessionals

EDE, 20020716 -- Megabit is de titel van het open air networkspektakel dat van 5 t/m 11 augustus 2002 zal plaatsvinden in Ede. Het evenement was in eerste instantie vooral bedoeld voor computerfreaks. Er blijkt uit de professionele hoek ook veel belangstelling te zijn.

Doordat het evenement wordt georganiseerd door zakelijke internetprovider Business Internet Trends (BIT), trekt het spektakel ook veel IT'ers die werkzaam zijn bij andere providers. Met als gevolg dat het evenement ook de aandacht heeft gekregen van een aantal vooraanstaande organisaties in Nederland op het gebied van Internet, zoals NLIP, AMS-IX, NL-IX en Juniper Networks.

Er is gezamenlijk met deze organisaties een interessant programma samengesteld met lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Gedurende het hele evenement zal er dagelijks van 15:00 tot 17:00 uur een sessie worden gehouden. Op www.megabit.nl is meer informatie te vinden over de onderwerpen van de lezingen, eveneens bestaat daar de mogelijkheid je aan te melden voor het evenement.


---
EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht