Airspray PERSBERICHT Totaal aantal pagina's: 1

Alkmaar, 7 augustus 2002

Nieuwe grote klant voor Airspray
Airspray dispensers gebruikt in grote introductie door Bath and Body Works

Bath and Body Works (BBW) heeft twee productlijnen voor handzeep op de markt gebracht die gebruikmaken van zowel de Table Top Foamer als Mini Foamer van Airspray. De introductie van Bath en Body Works omvat 8 variaties vloeibare handzeepproducten; vier zijn gericht op volwassenen en vier op kinderen. Daarnaast wordt voor het eerst een lijn "hand sanitisers" of watervrije zeepproducten gelanceerd, ook in 8 variaties. Bath & Body Works gebruikt het grootste aantal verschillende Airspray dispensers ooit voor één introductie en is de focus van de "Terug naar School" promotieperiode van BBW. Door de introductie is Bath and Body Works direct een top vijf klant voor Airspray.

Bath and Body Works is in de Verenigde Staten een leidende keten voor persoonlijke verzorgingsproducten met 1.615 winkels in het hele land. Bath and Body Works wordt gezien als trendsetter in de industrie en is onderdeel van Limited Brands.

Profiel Airspray
Airspray is een vooraanstaande fabrikant van innovatieve dispensers met een hoge toegevoegde waarde, die haar producten levert aan producenten van consumentenproducten. Airspray levert aan vele afnemers waaronder multinationals zoals Unilever, Wella, Bristol Myers, l'Oréal, Henkel-Schwarzkopf en Johnson & Johnson. Er werken momenteel ruim 100 mensen bij Airspray. Airspray is een 'technology-driven' onderneming. In haar 19-jarig bestaan heeft Airspray zich gespecialiseerd in R&D en in het in massaproductie brengen en wereldwijd vermarkten van innovatieve dispensers. Airspray heeft op dit moment meerdere typen dispensers, die alle zonder drijfgassen werken. Airspray is genoteerd aan EuroNext Amsterdam sinds mei 1998.

/ / / / /



Airspray