PLANET MEDIA GROUP

Het Net introduceert E-mail Virus Scan

Amersfoort, 7 augustus 2002 - Vanaf vandaag biedt Het Net haar klanten de Email Virus Scan. Met deze nieuwe dienst worden eventuele virussen in e-mails automatisch verwijderd, nog voordat het mailbericht de mailbox van klanten bereikt. Inkomende berichten worden namelijk al op de server van Het Net gecontroleerd op virussen. Uit onderzoek is gebleken dat een zeer hoog percentage van de klanten van Het Net, behoefte heeft aan deze vorm van virusprotectie. De Email Virus Scan wordt automatisch door Het Net voor de gebruiker ge-update. Zo is de klant verzekerd van de nieuwste virusbescherming.

Het versturen van geïnfecteerde e-mail is een belangrijk onderdeel van het virusprobleem. Klanten kunnen zich nu op eenvoudige en doeltreffende wijze beschermen tegen virussen, zonder dat zij hiervoor software hoeven downloaden of updates moeten maken.

Via een eenvoudige, eenmalige instelprocedure op www.hetnet.nl/evs kunnen klanten zich aanmelden voor de nieuwe dienst. De E-mail Virus Scan kost EUR 1,85 per maand per mailbox. De dienst is ontwikkeld in samenwerking met Symantec, wereldwijd marktleider in Internetbeveiligingstechnologie.

Over Het Net
Het Net is een van de grootste internetaanbieders in Nederland. Het Net is onderdeel van de Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl), waar ook internetaanbieder Planet Internet onder valt.

Over Symantec
Symantec, wereldwijd marktleider in Internetbeveiligingstechnologie, biedt bedrijven en consumenten een brede reeks softwareoplossingen voor content- en netwerkbeveiliging. Meer informatie over Symantec en haar producten is te vinden op de website: www.symantec.com

(21)