Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 7-08-2002 Persbericht District Aa & Dommel

JEUGDIGE INSLUIPERS AANGEHOUDEN (Boxtel)

Dinsdagmiddag zijn op de Mgr.Wilmersstraat in Boxtel een 14-en een 16-jarige inwoner uit die plaats aangehouden als verdacht van insluiping in een woning waarbij een GSM is ontvreemd. De 19-jarige dochter des huizes trof maandagmiddag jl. het tweetal in de woning van haar ouders aan de Lennisheuvel in Boxtel aan. De verdachten namen de benen. De politie Boxtel wist de heren gisterenmiddag aan te houden. Onderzocht wordt of de verdachten zich vaker met deze praktijken hebben beziggehouden. Zij zijn inverzekeringgesteld.

RIJDEN ONDER INVLOED (Vught)

Van dinsdag op woensdag is op de Haldersebaan in Vught een 25-jarige automobilist uit die plaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man had dermate veel gedronken dat zijn rijbewijs is ingevorderd. Proces-verbaal is opgemaakt.

ZESTIG SNELHEIDSOVERTREDERS IN 30-KM ZONE (Sint-Oedenrode)

Bij een snelheidscontrole op dinsdagmiddag in een 30 km zone op de Philippusstraat in Sint-Oedenrode zijn zestig automobilisten bekeurd voor het overtreden van de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 56 km/h waar 30 km was toegestaan.

SNELHEIDSCONTROLE (Cromvoirt)

Dinsdagmiddag zijn bij een snelheidscontrole op de Achterstraat in Cromvoirt 22 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 73 km/h.

DIEFSTAL BEDRIJFSBUS (Berlicum)

Van dinsdag op woensdag is vanaf een oprit aan de Kerkwijk in Berlicum een grijze Mercedes bestelwagen, type 309, met het kenteken VB-24-NY ontvreemd.