Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 7-08-2002 Persbericht District Land van Cuijk

SNELHEIDSDUIVEL MOET RIJBEWIJS INLEVEREN (Landhorst)

Dinsdagmiddag heeft een 23-jarige inwoner uit Venray zijn rijbewijs in moeten leveren voor een grove snelheidsovertreding op de Grote Baan in Landhorst. Hij reed 147 km/h waar slechts 80 km/h is toegestaan. Nog negen andere automobilisten kregen een bekeuring we-gens te snel rijden.

BLINDE MAN DE WEG KWIJT (Grave)

Van dinsdag op woensdag troffen surveillerende agenten op de Estersveldlaan in Grave een 20-jarige blinde man aan die de weg kwijt bleek te zijn. De agenten brachten hem naar zijn woonadres aan de Amalia van Solmslaan in Grave.

PAARD IN DICHTE MIS OP DE OPENBARE WEG (Overloon)

Woensdagmorgenvroeg troffen agenten in de dichte mist op de Helderseweg in Overloon een loslopend paard aan. Een en ander leverde een gevaarlijke situatie voor het verkeer op. De agenten wisten het dier te vangen en bij de eigenaar af te leveren. Deze bleek het weiland onvoldoende te hebben afgesloten. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

PROCES-VERBAAL WEGENS VEROORZAKEN GELUIDSHINDER (Boxmeer)

Woensdagmorgen is proces-verbaal opgemaakt tegen de 19-jarige bewoner van een woning aan de Hulst in Boxmeer. De man veroorzaakte met een zogenaamde computerdrum ge-luidsoverlast tot ver buiten zijn woning. Aangezien er al vaker over de muziek was geklaagd maakte de politie proces-verbaal op.