Gemeente Den Helder

06-08-2002
Wegwerkzaamheden
Herstraten bij Schootenweg
Woensdag 7 augustus wordt bij de stoplichten aan de Schootenweg bij het Ravelijncenter een deel van de weg opnieuw bestraat. Men begint rond 7.30 uur met het werk, dat rond het middaguur klaar is.

Herstraten fietspad Linie
Vanaf maandag 12 augustus wordt een deel van het fietspad langs de Linie opgeknapt. Waar het fietspad de Middenweg kruist en richting het Churchillpark gaat, wordt het pad opnieuw bestraat. De werkzaamheden duren ongeveer een week.

Drempels in Duinroosstraat
Om de verkeersveiligheid in de straat te vergroten, worden bij de school Tweemaster-Tuselant twee drempels aangelegd. Ook wordt de straat smaller gemaakt en wordt de stoep doorgetrokken. Het werk begint maandag 12 augustus en duurt ongeveer 1,5 week.

Herstraten fietspad Huisduinen
Het fietspad tussen de Tuintjesweg en de Kerkhoflaan wordt vanaf maandag 12 augustus opnieuw bestraat. Dit duurt ongeveer twee weken.

Werkzaamheden Huisduinerweg
Vanaf maandag 12 augustus vinden er herstratingswerkzaamheden plaats bij het Gemini. Allereerst wordt aan de kant van het Churchillpark het trottoir en het fietspad opnieuw bestraat. Dit duurt ongeveer twee weken. Daarna wordt aan de kant van het ziekenhuis onder andere de bushalte opnieuw bestraat, net als de ingang bij het Gemini. « terug