---
Amerikaans ERP-specialist, Ross Systems, integreert CRM-oplossing van Selligent in zijn productaanbod
---
Nieuw partnership bevordert Selligents wereldwijde aanwezigheid op de markt van de procesindustrie Diegem, 08/07/2002

Selligent, toonaangevend leverancier van CRM-software met snel ROI, heeft een overeenkomst gesloten met Ross Systems, een Amerikaanse ERP-leverancier. Ross Systems zal Selligents hoogtechnologische Sales, Marketing en Customer Care toepassingen voor het beheer van klantenrelaties opnemen in haar productaanbod iRenaissance.

Ross Systems levert onder de naam iRenaissance, ERP- (Enterprise Resource Planning), SCM- (Supply Chain Management) en e-businessoplossingen. Die oplossingen zijn specifiek ontworpen voor middelgrote bedrijven in de procesindustrie, waaronder voedingsmiddelen, biowetenschap, chemicaliën, metalen en natuurlijke producten. iRenaissance biedt bedrijven de mogelijkheid om via het internet het beheer van interne operaties en externe kanalen met leveranciers, distributeurs, tussenpersonen en klanten te optimaliseren. De CRM-module van iRenaissance zal verkocht worden als iRenaissance CRM en het label 'powered by Selligent' dragen.

"Deze overeenkomst met Ross levert ons een dynamische partner op, die de belangrijke verticale markt van de procesindustrie voor Selligent zal openen", zegt André Lejeune, CEO bij Selligent. "Onze strategie is een wereldspeler te worden door middel van verticale partnerships. Sleutel hiertoe zijn onze inspanningen op het gebied van integratie via XML. Door XML als integratiepunt te gebruiken bij Selligent XML Connect & Go verloopt de versmelting van de technologieën van Ross en Selligent soepel en makkelijk."

"Selligent is een van de meest geavanceerde CRM-leveranciers die sterke CRM-functionaliteit met ongekende flexibiliteit in configuratie combineert met een n-tier webarchitectuur," stelt J. Patrick Tinley, chairman en CEO bij Ross Systems. "Selligent past uitstekend bij Ross Systems. We staan versteld van het gemak waarmee we de CRM-technologie van Selligent kunnen integreren in onze bestaande productlijn. Naast deze functionele en technische voordelen biedt Selligent één, algemene CRM-oplossing voor al onze klanten: regionaal, nationaal en wereldwijd."

Het gecombineerde ERP/CRM product zal wereldwijd aan de bestaande klanten en prospecten van Ross verkocht worden. Ross zal het product iRenaissance CRM ook afzonderlijk aan de procesindustrie in Noord-Amerika verkopen.


---
END

---
Over Ross Systems
Ross Systems (NASDAQ:ROSS), beursgenoteerd sinds 1991, is wereldwijd leverancier van softwareoplossingen die specifiek ontworpen zijn voor de procesindustrie, waaronder voedingsmiddelen, biowetenschap, chemicaliën, metalen en natuurlijke producten. Haar productaanbod - iRenaissance - is een modulaire suite en omvat enterprise resource planning (ERP II), human resources, financiën, materiaalbeheer, productie en distributie, supply chain management (SCM), customer relationship management (CRM), e-commerce, business intelligence en analytische software. iRenaissance is reeds geïmplementeerd bij meer dan 1000 klanten uit de procesindustrie overal ter wereld, en biedt bedrijven de mogelijkheid om via het internet het beheer van interne operaties en externe kanalen met leveranciers, distributeurs, tussenpersonen en klanten te optimaliseren. Ross Systems heeft meer dan 25 kantoren wereldwijd. Voor meer informatie: tel: (770) 351 9600, (877) 767 7462, info@rossinc.com, www.rossinc.com.
Over Selligent XML Connect & Go
XML Connect & Go wordt ingezet om Selligent applicaties synchroon te laten samenwerken met gelijk welke andere bedrijfsapplicatie. Via XML Connect & Go hebben alle andere applicaties (client, server of andere webservice) toegang tot de Selligent.NET apllicatieserver die daarenboven gekoppeld kan worden aan eender welk Enterprise Application Integration (EAI)-platform dat XML kan lezen. Dankzij Selligents XML Connect & Go is het mogelijk om bijvoorbeeld portals, data pumps en workflow tools te koppelen, onafhankelijk van eender welk systeem, merk of operatiesysteem. Tijd, risico, en kosten van een integratie worden zo drastisch verminderd.
Over Selligent
Selligent, toonaangevend producent van Globale en Lokale oplossingen voor het beheer van klantenrelaties (Customer Relationship Management), levert een product dat uitermate geschikt is voor middelgrote tot grote bedrijven met activiteiten in de meest diverse bedrijfsomgevingen. Haar unieke Global & Local systeem geeft bedrijfseenheden of filialen niet alleen de vrijheid om in te spelen op de lokale culturen en gebruiken, maar garandeert ook het behoud van een consistente benadering en een bedrijfsbreed overzicht. Het grote aantal configuratiefuncties - de meest flexibele op de markt - zorgt ervoor dat de gebruiker zich makkelijk vertrouwd maakt met het systeem van Selligent. Het kan eveneens probleemloos worden aangepast aan een veelvoud van verticale markten. Met haar n-tier zero client web-architectuur en door een efficiënt beheer van de volledige relatiecyclus met klanten, van prospectfase tot klantenbinding, biedt de software van Selligent een snel rendement (ROI) en sterk gereduceerde exploitatiekosten. De meer dan 35.000 gebruikers worden geruggensteund door een distributienetwerk dat aanwezig is op de belangrijkste internationale markten. De laatste jaren registreerde de maatschappij een meer dan gemiddelde marktgroei.
Meer informatie is beschikbaar op de website: http://www.selligent.com/nl.
Voor meer informatie
NewsEnginePR
Greet Roosen, tel. +32 (0)3 260 96 43, fax. +32 (0)3 237 23 25,
e-mail: greet.roosen@newsenginepr.com
Internationaal hoofdkantoor Selligent
Gerlinde Houbrechts, tel: +32 71 349 862, fax +32 71 258 090,
e-mail: gerlinde.houbrechts@selligent.com
Ref.:SEL0038-C9B36