Ingezonden persbericht

b8f30d.jpg
Persbericht

Logica benoemt Hans Moonen tot divisiedirecteur Overheid

ROTTERDAM, 8 augustus 2002 Logica Nederland heeft Hans Moonen (40) onlangs benoemd tot divisiedirecteur Overheid. In deze functie streeft hij naar een verdere groei van grote projecten voor bedrijfskritische systemen.

Het uitdragen van de technologische capaciteiten en oplossingen van Logica ziet hij als zijn voornaamste taak. Logica is een rijk bedrijf als het aankomt op kennis en kunde. Dat moeten we veel meer uitdragen in de Nederlandse markt , zegt Moonen, die veel vertrouwen heeft in het uitbouwen van het marktaandeel binnen de rijksoverheid.

Hans Moonen is afkomstig van Cap Gemini Ernst & Young, waar hij als Vice President werkzaam was. Na een carrière bij de Koninklijke Marine kwam Hans Moonen in 1991 als projectmanager bij deze organisatie in dienst. Vanaf 1994 vervulde hij daar diverse managementfuncties in de overheidssector. Eind 2000 werd hij delivery directeur van Telecom & Media, een internationaal aangestuurde unit binnen Cap Gemini Ernst & Young.

Logica
Logica (LOG.L) is een internationale onderneming op het gebied van management- en IT consultancy, systeemintegratie, producten, diensten en ondersteuning. De klanten van Logica zijn actief in diverse markten, waaronder telecommunicatie, financiële dienstverlening, energie- & nutsbedrijven, industrie, distributie & transport en de overheidssector. De onderneming heeft een omzet van 1 miljard GBP en vestigingen in 34 landen wereldwijd. In Nederland heeft Logica vijf vestigingen en 800 medewerkers. Logica, opgericht in 1969, is de grootste IT-dienstverlener die aan de London Stock Exchange een notering heeft. Meer informatie: www.logica.com en www.logica.nl.