Ingezonden persbericht


d16e33.jpg d16ee2.jpg

Te voet van Radio 538 naar Rome

Johan Vlemmix vertrekt zaterdag vanaf pand Radio 538

Hilversum, 8 augustus 2002 - Aanstaande zaterdag 10 augustus vertrekt Johan Vlemmix om 18:45 uur vanaf het studiopand van Radio 538 voor zijn voetreis naar Rome. Dit doet hij naar aanleiding van de weddenschap die hij heeft verloren van Radio 538 DJ Rick van Velthuysen. De reis wordt gesponsord door diverse instanties en deze opbrengsten gaan naar Warchild.

Zaterdag geeft Rick van Velthuysen omstreeks 18:45 uur het startschot voor het studiopand van Radio 538. Het vertrek is live te volgen op Radio 538 en via www.voetreisnaarrome.nl. De voetreis naar Rome neemt zo'n drie maanden in beslag en honderden mensen hebben zich al aangemeld om mee te lopen. Via de site kunnen mensen zich blijven aanmelden om onderweg een deel mee te lopen. De opbrengsten komen ten goede van Warchild.

Via www.voetreisnaarrome.nl doet Johan dagelijks verslag van zijn belevenissen en ieder weekend komt Johan in de uitzending van Rick van Velthuysen. Ook zullen zowel binnenlandse als buitenlandse media geregeld verslag doen van de voetreis.

Het programma van Rick van Velthuysen is elke zaterdag en zondag van 18.00 tot 20.00 uur te beluisteren op Radio 538. Voor meer informatie over de weddenschap met Johan kunt u terecht op www.voetreisnaarrome.nl.

Johan Vlemmix: "Ik kijk er uiteraard naar uit om van start te gaan maar onderschat het niet. Het is natuurlijk niet niks om te doen want als je ergens aan begint, moet je het ook afmaken. Ik verwacht dat het best zwaar zal worden en ook eenzaam omdat je regelmatig alleen zal lopen. Desondanks zal het ook een fantastische ervaring worden!"

Radio = 538

Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Eindhoven: 101.6 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

d17031.jpg

Noot voor de redactie (