Ingezonden persbericht


TNN investeert in zes technologiebedrijven

9-8-02 - FINANCIERING - Technostarters Noordoost Nederland blijkt de afgelopen periode in zes jonge, technologische bedrijven te hebben geïnvesteerd. Het gaat om de bedrijven a-boca Holding, KvL Holding, PAM (een dochterbedrijf van Move2Health Holding), SPS Holding, Telemetronics Biometrie en Trimergo International.

a-Boca is een jonge, internationaal opererende onderneming op het gebied van elektronische identificatie, met als specialisme transponder identificatiesystemen en -technologie (RFID).

KvL houdt zich bezig met het traject van ideevorming tot vermarkting van innovatieve medische hulpmiddelen.

PAM is een jonge, innovatieve onderneming in de gezondheidsmarkt, gericht op het stimuleren van mensen om meer te bewegen voor een actievere en gezondere levensstijl. Daartoe is een klein vernuftig apparaatje ontwikkeld, dat op basis van bewegingsregistratie alle dagelijkse activiteiten meet. Middels een personal coach op internet kan advies gegeven worden over o.a. de hoeveelheid en soort beweging.

Technostarters Noordoost Nederland, kortweg TNN, is een regionale ontwikkelingsmaatschappij met als aandeelhouders ABN AMRO Jonge Bedrijven Fonds, Gelderse Ontwikkelingsmaatschappij 'GOM', Gilde Investment Management, NOM, NPM Capital, OOM, Ontwikkelings- en Investeringsmaatschappij voor Overijssel en NIB Capital Private Equity.

Link: www.tnn.nl

Copyright (c) 2001-2002 IT Media. Alle rechten voorbehouden.

Venture capital nieuwsbrief