SKYRADIO

Radionieuws.nl start radiocampagne

Op de radiostations Sky Radio 100.7 FM en Classic FM start vrijdag 9 augustus een grootse radiocampagne ter promotie van het medium radio in het algemeen en de internetsite Radionieuws.nl in het bijzonder. Middels verschillende drieling commercials wordt adverterend Nederland op de hoogte gebracht van de vele sterke eigenschappen van het medium radio (waaronder het hoge bereik, de snelle inzetbaarheid en de lage kosten) en de informatie die op de zakelijke internetsite Radionieuws.nl te vinden is. De campagne 'Radionieuws.nl: het startpunt van iedere radiocampagne' duurt drie weken en zal meerdere keren per jaar herhaald worden.

Radioreclamebureau Double O Radio heeft in de afgelopen periode intensief gewerkt aan de opvallende radiocommercials die de zakelijke doelgroep (marketing- en productmanagers, radio- en mediaplanners en de creatieven bij reclamebureaus) zal aanspreken, het gevoel van radio weergeeft en adverterend Nederland nieuwsgierig maakt naar het adverteren op radio. Double O Radio uit Haarlem is het enige reclamebureau dat zich uitsluitend bezighoudt het het medium radio.

'In het afgelopen jaar heeft de zakelijke radio-internetsite Radionieuws.nl een hoge bekendheid op weten te bouwen bij de radio- en rtv-planners van de media inkoopbureaus. Nu is het tijd voor de volgende stap: meer bekendheid bij adverterend Nederland. Veel adverteerders hebben (nog) weinig kennis van het medium radio. Radionieuws.nl biedt deze kennis op een laagdrempelige, snelle en overzichtelijke manier', aldus Vincent van
Ruijven van Radionieuws.nl.

Radionieuws.nl
Radionieuws.nl is dé zakelijke radio-internetsite in Nederland. De site www.radionieuws.nl, die door Sky Radio 100.7 FM opgezet is, vormt de belangrijkste informatiebron voor iedereen die zich direct of
indirect met radio bezighoudt. De site is gemaakt voor adverteerders, mediabureaus en reclamebureaus en heeft tot doel een compleet overzicht te geven van alle relevante radio-informatie.