Gemeente Ede

Home -> actueel -> Persberichten 2002 -> Gemeente Ede feliciteert miljoenste bezoeker Fleurig

Persbericht /
nummer 187 / Ede, 9 augustus 2002

Loco-burgemeester W.J. Dekker overhandigt attenties: Gemeente Ede feliciteert miljoenste bezoeker Fleurig

Bij de huldiging van de 1-miljoenste bezoeker van Fleurig donderdagavond 8 augustus heeft loco-burgemeester W.J. Dekker de felicitaties namens het gemeentebestuur overgebracht. Hij overhandigde de heer en mevrouw A. van Ommeren uit Dodewaard een fotoboek van het Kröller Müller Museum en een gratis toegangskaart voor zowel dit museum in Otterlo als het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Met die cadeautjes nodigde de wethouder het echtpaar Van Ommeren uit nog eens terug te komen in Ede voor een dag cultuur en natuur.

Bij zijn felicitatie vanuit de Ede-informatiestand op het manifestatieterrein complimenteerde de heer Dekker de organisatoren van Fleurig dat zij in staat zijn geweest door een succesvolle formule in tien jaar meer dan een miljoen bezoekers te trekken. Hij memoreerde dat het evenement van een kleinschalige fuchsiabeurs in 1993 uitgegroeid is tot een aansprekende groen- en woonmanifestatie, die dit jaar weer op het Landgoed Hoekelum plaatsvindt.

De gelukkige bezoeker en bezoekster werden verrast met tientallen attenties, waaronder een gratis toegangskaart voor de openingsavond van de Heideweek op 23 augustus, overhandigd door de Heidekoningin, en een weekeinde Londen met een bezoek aan een wereldberoemde tuinbeurs, geschonken door Fleurig-organisator Ludique.

---