Microsoft Nederland


Microsoft Project 2002-productfamilie nu in Nederlands leverbaar

Complete, schaalbare oplossingen voor efficiënt en bedrijfsbreed project- en resource management.

Schiphol-Rijk, 8 augustus 2002 - De Microsoft Project 2002-productfamilie, de volgende generatie van Microsofts succesvolle software voor project management, is nu ook beschikbaar in Nederlands. In juni kwam de nieuwe versie in het Engels op de markt. Project 2002 betekent een belangrijke stap in de markt voor bedrijfsbreed project- en resource management.

Microsoft Project 2002 is aanzienlijk uitgebreid en opnieuw ingedeeld in een familie van producten die voorzien in de diverse behoeften van klanten op het gebied van projectbeheer. Deze productfamilie omvat een aparte Microsoft .NET Enterprise Server-oplossing die onder andere uitgebreide functionaliteit voor onderlinge samenwerking biedt, evenals het beheren van de projectportefeuille en het leveren van enterpriseprestaties en -beveiliging.

Familie van oplossingen voor projectbeheer

De Microsoft Project 2002-productfamilie bestaat uit oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van klanten op het gebied van projectbeheer. Microsoft Project Professional, Microsoft Project Server en Microsoft Project Server Client Access Licenses (die het gebruik van de web portal Microsoft Project Web Access mogelijk maken) vormen samen een compleet, schaalbaar en gemakkelijk aan te passen productaanbod voor Enterprise Project Management (EPM).

Met deze oplossingen zijn een eenvoudig en doeltreffend beheer van de projectportefeuille en de beschikbare middelen en mankracht, real-time rapportage en scenario analyses mogelijk. Managers krijgen beter inzicht in het gebruik van de bedrijfsmiddelen en de status van activiteiten binnen de gehele organisatie, op basis waarvan zij beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen. Omdat projectinformatie met anderen kan worden gedeeld via Microsoft Project Web Access, hebben gebruikers alleen een Microsoft project Server Client Access-licentie nodig om informatie op te vragen en samen te werken via een web browser.

De Microsoft Project 2002-familie omvat tevens een product dat specifiek is ontwikkeld om te voorzien in individuele behoeften van gebruikers op het gebied van projectbeheer. Microsoft Project Standard biedt nieuwe, gemakkelijk te gebruiken functies zoals de interactieve Project Guide. Hiermee kunnen managers nog makkelijker schema's en middelen plannen, controleren en beheren, zodat zij hun projecten binnen budget en binnen de planning kunnen realiseren.

Prijs en beschikbaarheid

De Microsoft Project 2002-productfamilie is per direct beschikbaar. De geschatte verkoopprijzen zijn:

* Microsoft Project Standard 2002 NL - 759
* Microsoft Project Professional 2002 UK - 1199
* Microsoft Project Server 2002 NL - 1999 (inclusief 5 Microsoft Project Server Client Access Licenses)
* Additionele Microsoft Project Client Access Licenses - vanaf 195
Microsoft Project 2002 is beschikbaar bij Microsoft resellers en via Microsoft licentieprogramma's. Kijk voor meer informatie op http://www.microsoft.nl/project/

grayline2000.gif

Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software, diensten en Internet-technologie voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan diensten en producten - waaronder softwareoplossingen voor snel en flexibel zakendoen. Deze zijn ontwikkeld om mensen en organisaties nu en in de toekomst meer mogelijkheden te bieden voor toegang tot de informatie die zij nodig hebben, ongeacht op welke plaats, op welk moment en met welk apparaat.

Voor informatie (eindgebruikers)

Microsoft Contact Center (MCC), iedere werkdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, telefoonnummer: 020 - 500 1500.

Voor informatie (redacties)

Microsoft B.V., Astrid Balsink, Public Relations Manager, telefoon: +31 (0)20 - 500 14 61 of
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Perlita Fränkel, telefoon: +31 (0)23 - 562 82 08.

Windows XP

© 2002 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden. Privacyverklaring.