Korps: Brabant-Noord, plaats: 9-08-2002

Persbericht district de Leijgraaf

DRIE GEWONDEN BIJ AANRIJDING

Donderdagmiddag zijn bij een aanrijding op de Land van Ravensteinstraat - Leeuweriksweg in Uden drie personen gewond geraakt. Het ongeval ontstond toen een 22-jarige autobestuur-ster uit Uden op de rotonde moest afremmen om de Leeuweriksweg in te rijden. Een 16-jarige bromfietsbestuurder, eveneens afkomstig uit Uden, zag dit te laat en botste tegen de auto aan. Vervolgens reed een 30-jarige autobestuurder en plaatsgenoot van de jongen op zijn beurt tegen de bromfiets aan. De autobestuurster werd met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis; de bromfietsbestuurder raakte gewond aan een knie. Zijn 15-jarige duopassa-gier had letsel aan een enkel.

RIJBEWIJZEN INGENOMEN VAN SNELHEIDSDUIVELS

De politie heeft donderdagavond het rijbewijs ingenomen van twee automobilisten. Bij een snelheidscontrole op de Rijksweg N324 in Schaijk constateerde de politie dat een 39-jarige automobilist uit Sprang-Capelle 139 km. reed. Op de Peelweg in Zeeland was een 35-jarige man uit Odiliapeel goed voor 135 km. per uur. Op beide wegen is 80 km. toegestaan. Beide bestuurders kregen proces-verbaal.

INBRAAK IN SCHAIJK

Afgelopen nacht werd ingebroken in een woning aan de Molenaarstraat in Schaijk. Na het verbreken van een raam nam de dader een mountainbike en twee wielen van een racefiets weg.