Korps: Brabant-Noord, plaats: 9-08-2002

Persbericht district Maasland

VROUW GEWOND BIJ AANRIJDING

Bij een aanrijding donderdagmiddag op de Dorpenweg in Ravenstein is een 42-jarige auto-bestuurster uit Reek gewond geraakt. Het ongeval is vermoedelijk ontstaan toen de vrouw al rijdende het rechterportierraam wilde openen. Daarbij verloor zij de macht over het stuur en raakte met de auto in de berm. De auto van de Reekse kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand. De vrouw is met vermoedelijk een aantal breuken overgebracht naar het Canisius Ziekenhuis in Nijmegen.

ONDER INVLOED

Op de Molenstraat in Oss werd afgelopen nacht een 31-jarige autobestuurder uit Oss aange-houden omdat hij onder invloed reed. De man kreeg proces-verbaal en een rijverbod van twee uur. Een 32-jarige inwoner van Enschede werd, ook in de nacht van donderdag op vrijdag, op de Singel 1940-1945 aangehouden voor hetzelfde feit. Ook hij kreeg proces-verbaal en een rijverbod van zeven uur.

AUTO VERNIELD Een inwoonster van Oijen deed aangifte van vernieling. Afgelopen nacht ontdekte de vrouw dat haar auto, die geparkeerd stond op de Eikenboomgaard in Oss, door onbekenden op zijn kant was geduwd. Het voertuig, een Opel Corsa, liep daardoor veel schade op.

C.D.S EN GELD WEG BIJ INBRAAK In een bedrijf aan de Klaphekkenstraat in Oss is afgelopen nacht ingebroken. Na het verbre-ken van een deur nam de dader enkele c.d.s weg en een onbekend geldbedrag.