Korps: Brabant-Noord, plaats: 9-08-2002

Persbericht Land van Cuijk

MAN MISHANDELD

De politie heeft donderdagavond op de Kloosterstraat in Stevensbeek een 28-jarige man aangehouden. De man was betrokken bij een vechtpartij op het asielzoekerscentrum. Hij sloeg daarbij met een hamer in op een 37-jarige medebewoner van het centrum. Het slachtof-fer raakte gewond aan een sleutelbeen. De verdachte is ingesloten en in verzekering gesteld. Aanleiding voor de vechtpartij zou een ruzie tussen de kinderen van de betrokken partijen zijn geweest.

VROUWEN MISHANDELD

Een 27-jarige vrouw uit Cuijk en haar 30-jarige zus uit Grave deden aangifte van bedreiging. Afgelopen nacht werd de vrouw uit Grave in de woning van haar zus in Cuijk mishandeld en bedreigd met een mes door haar ex-vriend, een 36-jarige inwoner van Beuningen. Toen de zus tussenbeide wilde komen, werd ook zij mishandeld en bedreigd door de Beuningenaar. De politie heeft de zaak in onderzoek.

AUTO TEGEN BOOM

Een 26-jarige inwoner van Kleef (Dld.) moest vanmorgen op de Hapsebaan in Cuijk uitwij-ken voor een dier. Door de mist heeft de man het dier vermoedelijk niet op tijd opgemerkt. Hij botste met zijn auto tegen een boom. De man kwam met de schrik vrij, de auto en de boom raakten beschadigd.

MAN AANGERAND IN BOXMEER

De politie heeft donderdagavond in Boxmeer een 32-jarige inwoner van die plaats aange-houden. De man wordt ervan verdacht in de nacht van woensdag op donderdag in zijn wo-ning aan de Boomkruiper een 23-jarige man te hebben aangerand. Het slachtoffer, een Poolse toerist die de man de dag tevoren had leren kennen, was op ver-zoek van de man meegegaan naar zijn woning. De verdachte had de Pool een slaapplaats aangeboden. In de woning heeft de verdachte de man aangerand en geprobeerd te verkrachten. Daarbij is een worsteling ontstaan waarbij het slachtoffer licht gewond raakte. Uiteindelijk zag het slachtoffer kans de woning via het balkon te ontvluchten. Hij liep letsel op in zijn hals. De man uit Boxmeer is in verzekering gesteld en wordt dinsdag voorgeleid aan de officier van justitie in Den Bosch.