Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

van Zoelen b.v. loopt voor Cystic Fibrosis

08-08-2002
Tijdens de 18e editie van de Dam tot Damloop op zondag 22 september zal het bedrijf van Zoelen b.v. meelopen voor de NCFS. Een team van het bedrijf zal de afstand van 16,1 kilometer van het centrum van Amsterdam, via de IJ-tunnel naar het centrum van Zaandam overbruggen en daarmee geld ophalen via sponsoring.

Het bedrijf van Zoelen b.v. in Badhoevendorp is een bedrijf in schilderwerk, stofferingwerk en klein onderhoud en telt ongeveer vijftig medewerkers. Men is voornamelijk werkzaam in de regio Amsterdam en werkt veel voor hotels, woningbouwverenigingen, stadsdelen, scholen en aannemers. Het idee om aan de Dam tot Damloop mee te doen en hiermee geld op te halen voor de NCFS is geboren uit het feit dat bij een zoontje van één van de schilders CF is geconstateerd. Alle medewerkers willen met de actie hun steun betuigen aan hun collega.

De actie is van het begin af aan al een succes. De lopers zijn druk bezig met trainen en er worden sponsorbrieven naar bedrijven en opdrachtgevers gestuurd. Voor de topsponsor heeft Ajax-speler Rafaël van der Vaart zijn shirt van een handtekening voorzien en beschikbaar gesteld. Tevens is een bankrekeningnummer geopend waarop sponsorgeld en giften gestort kunnen worden. Van Zoelen b.v. heeft zich ten doel gesteld een bedrag van 10.000,- te kunnen overhandigen aan de NCFS.

Meer over deze actie van Van Zoelen b.v. is te lezen op http://www.vanzoelenbv.nl/damtotdam.html

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl